Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

TAGA-onderhoud

Uw partner in tuinaanleg en onderhoud

GRASMATTEN legen of kopen

Al onze prijzen zijn zonder btw 

Graszoden Te Koop

Grasmatten leggen, ideaal voor de aanleg van het gazon

Door grasmatten te leggen kan in korte tijd een volwaardig gazon worden aangelegd. Dit gazon is onmisbaar is vrijwel elke tuin. Het zorgt ervoor dat een grote ruimte groen wordt aangekleed. Voordeel van het gras is dat de gehele ruimte groen wordt en bovendien een open zichtlijn naar het achterliggende deel van de tuin mogelijk maakt. Door gebruik te maken van grasmatten kan een gazon binnen de kortste keren worden gerealiseerd. Alle voordelen op een rij:

 • Direct na de aanleg ziet u resultaat.
 • Na twee weken heeft u een volwaardig gazon dat in gebruik genomen kan worden.
 • Grasmatten zijn onkruidvrij, uw gazon maakt daardoor een goede start.
 • Het onderhoud is eenvoudig en minder intensief dan bij het inzaaien van een gazon.
 • Grasmatten zijn eenvoudig op maat te maken.
 • Grasmatten kunnen op elke ondergrond gelegd worden.
 • Het vormen van een duidelijke grens van het gazon is eenvoudig te realiseren.

Grasmatten laten leggen door specialisten

Taga onderhoud werkt altijd met premium grasmaten die onkruidvrij zijn, geen plastic netten bevatten en een mooie, donkergroene kleur hebben. Onze grasmatten liggen minimaal 12 maanden te wortelen op de akkers. Hierdoor zijn ze dichtbegroeid en erg sterk. Het resultaat is dat de grasmatten binnen 14 dagen geworteld zijn in uw tuin en het gazon klaar is voor gebruik.

Wij zijn uw partij voor de volgende werkzaamheden:

 • Het leggen van premium kwaliteit grasmatten
 • Het verwijderen en afvoeren van oude en versleten grasmatten
 • Het verkopen van meststoffen voor uw grasmatten
 • Het onderhouden van uw grasmatten
 • Advies over de aanleg en het onderhoud van u grasmatten

Prijs grasmatten leggen

Alle prijzen voor het leggen en eventueel verwijderen van grasmatten vindt u in bovenstaand tabel. Taga onderhoud Graszoden komt voor deze goedkope prijs een kwalitatief zeer hoogwaardige grasmatten aanleggen . De grasmatten en de bemesting van de ondergrond zijn in deze prijs inbegrepen!

De voordelen van taga onderhoud Graszoden:

 • U krijgt altijd binnen 24 uur een gespecificeerde offerte.
 • Uw grasmatten kunnen altijd binnen 30 dagen bij u gelegd worden.
 • Ons personeel is netjes en goed opgeleid.
 • Ons werk voldoet aan hoge kwaliteitsnormen.
 • Advies over de aanleg en het onderhoud van u grasmatten

Uw aanwezigheid bij het leggen van de grasmatten

Als wij bij u de grasmatten komen plaatsen dan stellen wij uw aanwezigheid op prijs. Een dag van tevoren kunt u een richttijd opvragen met betrekking tot het aankomsttijdstip. Als u aanwezig bent bij de werkzaamheden kunt u onze werkwijze zien en mogelijke specifieke wensen doorgeven. Wilt u bijvoorbeeld een brede border of een mooie ronding? Geef het door aan onze medewerkers en zij realiseren dit voor u.

Zorg voor parkeerruimte voor onze bedrijfwagen

Wij maken gebruik van bedrijfswagen die elf meter lang zijn, daarom is het gewenst als u hiervoor ruimte vrijhoudt. Het liefst zo dicht mogelijk bij de ingang naar uw tuin natuurlijk. De machines heeft een breedte van 90 cm nodig om in uw tuin te geraken.

De bereikbaarheid van uw tuin

Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de werkzaamheden, moet u ervoor zorgen dat de tuin goed bereikbaar is. Wij stellen het op prijs als u ons op de hoogte stelt indien u niet aanwezig kunt zijn. Wij hebben een doorgang nodig van minimaal 90 cm breed. Ons zorgzame personeel zal uw tuin netjes achterlaten na afronding van de werkzaamheden.

Grasmatten bestellen

Het juist opmeten van de oppervlakte is van groot belang voor ons en voor u zelf. Het zou jammer zijn als u te weinig m² opgeeft waardoor uw gazon niet afgerond kan worden. U moet ook niet te veel grasmatten bestelen , grasmatten kunnen maar 24 uur bewaard blijven en het zou vervelend zijn als de overtollige grasmatten weggegooid moeten worden.

Wij leggen grasmatten in geheel provincie Antwerpen, off op aanvraag daar buiten

Grasmatten leggen kan van maart tot en met november

Grasmatten kunnen in principe het hele jaar door worden gelegd. De beste tijd om grasmatten te leggen is echter tussen maart november , maar nooit bij hevige vorst of regen. Grasmatten leggen in het voorjaar heeft als voordeel dat u dan meer licht in uw tuin heeft.

Grasmatten leggen in het najaar heeft als voordeel dat de grasplanten dan juist in een periode komen waarin de nadruk op wortelontwikkeling valt en minder op het blad. Ideaal dus voor goed aanslaan bij u in de tuin en snelle hergroei. Grasmatten groeien vanaf 10 graden Celsius.

Vraag een offerte aan

De vrijblijvende offerteaanvraag wordt binnen 24 uur door onze medewerkers beantwoord. U krijgt dus binnen één werkdag een passende offerte toegestuurd. Als éénmaal de aanvraag bevestigd is, dan is de aanleg van het gazon erg dichtbij. Wij streven ernaar de opdracht binnen 30 dagen uit te voeren. De opdracht plannen wij daarom direct na de bevestiging samen met u in.

voor levering en afhaling

bestelen voor woensdag voor dinsdag 14 uur en voor vrijdag donderdag voor 14 uur voor ander dagen gaat ook maar hangt van je bestelling af maar stel gerust de vraag we leveren niet op zondag, voor grotere bestellingen vanaf 601m2 op aanvraag

bestel op het nummer 0484268452 off via [email protected]

grasmatten bestelen

0